Vaihdot ja palautukset

Vaihdot ja palautukset

Kun tilaat takin verkkokaupastamme, sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Voit siis sovittaa takkia rauhassa kotona ja palauttaa tai vaihtaa sen, mikäli et syystä tai toisesta ole tyytyväinen ostokseesi.

Palauttaminen Postin tai PostNordin kautta

Jos valitsit toimitustavaksi Postin tai PostNordin paketin, voit palauttaa takin samasta toimipisteestä, josta hait sen. Pakkaa takki huolellisesti ja liitä mukaan tilauksen mukana tullut asiakaspalautuslomake täytettynä. Muista antaa myös tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Kotiinkuljetuksella tilatun paketin palauttaminen

Jos tilasit takin kotiinkuljetuksella, ota yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai viestillä, niin annamme tarkat palautusohjeet ja -tiedot.

Vaihtaminen

Jos takki ei ole sopivan kokoinen, mallinen tai värinen, voit vaihtaa sen ilmaiseksi kahden viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Täytä asiakaspalautuslomake ja ilmoita, minkä tuotteen ja koon haluat saada vaihdossa.

Rahojen palautus

Palautamme rahat tilillesi viimeistään 20 päivän kuluttua palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli valitsit maksutavaksi laskun tai erämaksun, ilmoitamme Collectorille palautuksesta ja se hyvittää maksun.