Toimitus

Toimitus

Toimitamme verkkokaupasta takkeja koko Suomen alueelle. Mikäli tuotetta on varastossamme, varmistamme, että saat paketin käsiisi todella nopeasti – tiedämme, että haluat päästä käyttämään uutta takkiasi heti!

Toimitusaika

Toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta ja tilauksen ajankohdasta, mutta pyrimme lähettämään takit viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen ja seurantakoodin, kun takki on lähtenyt varastoltamme.

Toimitustavat

Voit valita haluamasi seuraavista toimitustavoista:

  • Postipaketti – nouto Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista
  • PostNord MyPack-paketti – nouto PostNordin toimipisteestä
  • Postin tai PostNordin kotiinkuljetus

Toimituskulut

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikkiin vähintään 79 € arvoisiin tilauksiin. Ilmainen toimitus koskee Postin tai PostNordin noutopisteeseen lähetettävää pakettia, ja kotiinkuljetus on aina maksullinen. Jos valitsemasi takin hinta jää alle 79 €, tilaukseen lisätään 5,90 € toimituskulut.

Kotiinkuljetuksen hinta on aina 14,90 €, tilauksen arvosta riippumatta. Jos olet valinnut kotiinkuljetuksen, kuljettaja ottaa sinuun yhteyttä toimitusajankohdan sopimiseksi. Voit myös valtuuttaa kuljettajan jättämään paketin esimerkiksi ovellesi, mikäli et ole kotona.