Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tämän verkkokaupan valikoima on suunniteltu vastaamaan jokaisen ulkoilijan, retkeilijän, lenkkeilijän, laskettelijan ja muuten vaan ulkona viihtyvän suomalaisen tarpeisiin. Meidän valikoimamme sisältää parhaiden tuotemerkkien takkeja, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja lämpimänä joka säällä.

Laadukkaat takit netistä

Päätimme avata takkeihin erikoistuneen verkkokaupan, koska Suomessa ei ollut kauppaa, joka myisi kaikkien laatumerkkien takkeja monipuolisesti kaiken kokoisille naisille ja miehille. Me halusimme tuoda maailman parhaiden takkimerkkien mallit jokaisen saataville helposti, joten perustimme takkikaupan nettiin – näin voit shoppailla helposti missä tahansa.

Takit naisille, miehille ja lapsille

Me tiedämme, että sopivan takin löytäminen voi olla hankalaa. Siksi olemme ottaneet myyntiin todella laajan valikoiman erilaisia ja eri tilanteisiin sopivia takkeja. Lisäksi varmistamme aina sen, että tarjolla on mahdollisimman monta kokoa – mielestämme jokaisella täytyy olla oikeus pukeutua tyylikkäästi ja lämpimästi.

Aina edulliset hinnat

Koska toimimme ainoastaan verkossa, pystymme pitämään takkien hinnat huomattavan edullisina – eli meillä shoppaillessasi et koskaan maksa liikaa! Myymme suosittujen merkkien takkeja Suomen parhaaseen hintaan, joten tutustu valikoimaamme heti ja tee mahtavia löytöjä!