Maksut

Maksut

Meillä voit maksaa takit useilla eri maksutavoilla joko heti tilauksen yhteydessä tai myöhemmin laskulla tai erissä. Tarjoamme monta turvallista maksuvaihtoehtoa, joista sinä voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Verkkokaupan maksutavat:

  • Pankki- ja luottokortti
  • Verkkopankki
  • Lahjakortti
  • Lasku
  • Erämaksu

Maksaminen luottokortilla

Voit maksaa tilauksesi verkkokaupan kassalla luottokortilla, ja takin hinta veloitetaan kortiltasi toimituksen yhteydessä. Korttimaksun yhteydessä sinulta kysytään kortin numero ja voimassaoloaika, kortinhaltijan nimi sekä kortin takaa löytyvä CVC-koodi. Tiedot käsitellään SSL-salattuja yhteyksiä pitkin, eikä niitä säilytetä järjestelmässämme.

Maksaminen verkkopankkitunnuksilla

Voit maksaa minkä tahansa suomalaisen verkkopankin tunnuksilla. Valitse kassalla oma verkkopankkisi, niin sinut ohjataan pankin sivuille. Kirjaudu sisään ja hyväksy maksu.

Lahjakortin käyttäminen

Jos sinulla on lahjakortti verkkokauppaamme, voit hyödyntää sen kassalla maksun yhteydessä. Syötä lahjakortin koodi sille varattuun kohtaan, niin summa vähennetään automaattisesti takin hinnasta.

Maksaminen laskulla tai erämaksulla

Voit valita maksutavaksi laskun tai erämaksun, mikäli olet täysi-ikäinen ja vakituinen asuinpaikkasi on Suomessa. Laskutuksesta vastaa yhteistyökumppanimme Collector Bank AB, joten tutustuthan sen ehtoihin ennen maksutavan valintaa.